Misschien luister je hier ook graag naar

Je geniet volop van het concert en na de laatste noot ben je teleurgesteld dat het afgelopen is. Dat gevoel kennen we allemaal. In de veronderstelling dat je dat vanavond meemaakt, hebben we de ideale oplossing om de stilte na Quasi nix op te vullen.

We hebben een afspeellijst toegevoegd met muziek die volgens ons bij het programma past, een you might also like bij ons concert, dus.

De muziek kan op verschillende manieren verband houden met het concertprogramma. Soms zul je de link meteen zien, soms zal die ver te zoeken zijn. Maar het belangrijkste is dat je met deze afspeellijst de sfeer van het Quasi nix-concert opnieuw kunt beleven, en misschien ook nieuwe muziek kunt ontdekken.

Veel luisterplezier!

Lucas

Oneindig traag en stil

Blijf in de sfeer van Quasi nix, met deze adembenemend stille muziek.

Vier keer naar de mis

In deze lijst ontdek je missen van Ralph Vaughan Williams, Francis Poulenc, Benjamin Britten en Johann Sebastian Bach. De vier werken hebben iets te maken met de mis van Martin. Aan jou om de verbanden te ontdekken.

Andere stemmen, dezelfde muziek

Beluister ons programma nog een keer – en nog een keer – met andere stemmen. Waar en wanneer je wil.